Grundet nye Covid-19 restriktioner er salgsafdelingen lukket for private til og med d. 7. februar. Vi holder åbent online og sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig. Vores erhvervsafdelinger har fortsat åbent for fysiske besøg.


Dette betyder, at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service i alle vores afdelinger, men at salgsafdelingen kun har åbent for salg online.


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er her, hvis du har spørgsmål. Kontakt os ved at trykke på knapperne herunder eller læs mere længere nede på siden om, hvordan vi hjælper dig med din bil i disse svære tider.

Vær opmærksom på, at der er forskellige restriktioner for privatkunder og erhvervskunder.


For dig, som er privatkunde:

Vi har lukket for fysiske besøg. Men vi sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig. Kontakt os for mere info angående vores åbningstider.

Vores værksteder har fortsat åbent med kontaktfri service.


For dig, som er erhvervskunde:

For erhvervskunder vil der være åbent som normalt. Ønsker du ikke at besøge os fysisk, er vores salgspersonale til rådighed på telefon og mail i hele perioden.

Vores værksteder har fortsat åbent med kontaktfri service.


Vi vil med dette gøre dig opmærksom på, at vi som virksomhed tager alle forholdsreglerne meget seriøst, så du fortsat trygt kan aflevere din bil på vores værksted.


Vi har på baggrund af dette besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en stadig tryg kontakt med os:


  • Vores mekanikere bærer engangshandsker så de ikke kommer i direkte kontakt med dørhåndtag, rat og gearstang.
  • Alle vores kunder og leverandører må fra dags dato ikke gå ud på værkstedet. Det betyder, at leverandørerne sætter varerne uden for værkstedsporten og vi selv henter dem ind.
  • Du har mulighed for at lægge din nøgle i postkassen ved siden af værkstedsporten når din bil er på værksted, hvis du ønsker dette og vi sender dig et Gratis Video Check, hvis der er noget ud over det som er aftalt.
  • Ved biludlejning er bilen sprittet af inden afhentning og for at gøre processen så hurtig som muligt beder vi alle kunder betale lejen på forhånd
  • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.


Derudover har vi øget rengøringen og desinficeringen i hele huset med ekstra fokus på håndtag og skranker.


Hente service


Vi tilbyder at hente vores kunders bil, hvis I grundet Corona virus ikke har mulighed for at komme på værksted. Det betyder, at mekanikeren bærer handsker når han kører bilen på værksted, vi sender kunden en video med gennemgang af bilen og kunden ringes op af værksted, hvor vi aftaler, hvad der skal laves. Mekanikeren laver bilen, og efterfølgende vil den blive kørt hjem til kunden igen.

Alle vores kunder vil blive ringet op dagen før de har tid på værkstedet.


Vi tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen meget nøje. Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende vil opdatere.


Har I spørgsmål er I altid velkommen til at ringe til os på 64 47 11 65.


Vi håber, kære kunde, på din forståelse.


Rigtig god dag.

Bedste hilsner

bilhusetTHYBO

Kontakt osSe flere nyheder