Vigtig information vedr. Covid-19

Få skarpe tilbud på nye Ford modeller når du sælger din gamle bil til os

Hjælp os! Vi mangler nyere brugte biler

Trænger du til at få skiftet din bil ud? Vi vil gerne købe din og lige nu har vi skarpe tilbud på Puma, Focus og Fiesta.


Alle tre modeller fås som hybrid modeller. Det vil sige at batteriet i bilen oplader sig selv, når forbrændingsmotoren startes og når bilen bremser. Bilen kører på el, så snart der er nok energi på batteriet. Ved at skifte til en nyere bil sparer du brændstof og kører langt på literen. Samtidig går du ikke på kompromis med ydeevnen, da alle tre biler fås med anhængertræk.


 • Puma Titanium HYBRID
 • FORD PUMA

  Køb den moderne og stilfulde SUV Puma og oplev, hvordan bilen teknologi og ydeevne spiller sammen i en perfekt balance så du blot skal læne dig tilbage og nyde turen. Intelligent udnyttelse af pladsen i bilen skaber en ny dimension, hvor du uden besvær har plads til to golftasker i stående position.  


  Kontakt os


 • Puma Titanium HYBRID
 • FORD FOCUS

  Er du mere til den smarte, rumlige og komfortable Focus? Tag alt du kender fra Focus og tilføj teknologi, der er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter. Den nye Focus er mere rumlig end du kender så selv de højeste passagerer ikke har problemer.  


  Kontakt os


 • Puma Titanium HYBRID
 • FORD FIESTA

  Er dit behov mere til en Fiesta, så tag et kig ind i en moderne bil og næste generation af en minibil. Både inde og ude har Fiesta flere teknologier end du forventer. Kombineret med intelligent design har du en bil, som giver dig optimal køreglæde hver gang du sætter dig bag rattet. Passer perfekt til bykørsel, men lige så komfortabel på de lange ture.

  Kontakt os

Læs mere om de forskellige biler her:


Kontakt osLæs mere om PumaLæs mere om FocusLæs mere om Fiesta

Vi anbefaler også...
Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere