BOOK VÆRKSTED

Virtuel prøvekørsel af Ford Ranger Raptor

11-06-2020

Designet til at erobre


I det øjeblik du oplever en Raptor, står det klart, at der ikke er tale om en nogen almindelig pickup. Raptor er større, stærkere og dominerer landskabet. Bilen er bygget til at erobre. Med en lang række avancerede teknologier og intelligente systemer oplever du en køreoplevelse som ingen anden. Ved et enkelt tryk på en knap aktiverer du det stærke, nye Terrain Management System, som gør bilen klar til at køre terræn. I bilen finder du seks forskellige tilstande, som alle optimere køretøjets frygtindgydende evner til et bestemt terræn: Normal tilstand til normal kørsel. Sport tilstand til hurtig kørsel. Grass, Gravel and Snow-tilstand til kørsel i græs, grus og sne. Mud and Sand-tilstand til kørsel i mudder og sand. Rock-tilstand til kørsel i bjerge og klipper. Vælg den unikke Baja-tilstand for en vild terræn-oplevelse.


Drømmer du om en Raptor? Vil du gerne vide lidt mere om den? Så prøv en virtuel prøvekørsel lige her og få en fornemmelse af dens styrke.


Raptor efter dine behov


Vi tilbyder Raptor efter dine behov. Det betyder, at vi bestiller den bil hjem, der passer 100% til dig.

Er du passioneret jæger? Vi er kendte for vores ombygning af almindelig pick-ups til jægerbiler. Læs mere om vores Hunter Edition biler lige her.Kontakt osBestil en prøveturLæs mere om Ranger RaptorRaptor Hunter Edition

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser