BOOK VÆRKSTED

Den elektriske Mustang Mach-E - Kommer snart

16-10-2020

For første gang i 55 år udvider Ford Mustang-familien og bringer den berømte model ind i den elektriske æra med Mustang Mach-E. Den nye model indånder Mustang - fra sin elegante silhuet og muskuløse kurver til den spændende køreoplevelse. Modellen forventes i Danmark i 2021 og er en del af et omfattende udvalg af elektrificerede modeller.

Nu er Mustang klar til en elektrisk fremtid. For første gang i 55 år udvider Ford Mustang-familien og tager modellen ind i den elektriske æra med Mustang Mach-E, en splinter-ny Mustang-inspireret og fuld elektrisk SUV. Mustang Mach-E er kommet til live gennem en udviklingsproces, der helt fokuserer på kundens behov og ønsker.

- På det første Detroit Auto Show sagde Henry Ford, at han arbejdede på noget, der ville slå så hårdt som et lynnedslag. Han talte derefter om T-Ford. I dag er Ford stolte af at afsløre noget lignende igen: den helt nye, fuldt elektriske Mustang Mach-E. Det er hurtigt, det er sjovt, og det ånder frihed for en ny generation af Mustang-ejere, siger Bill Ford, formand for Ford Motor Company.Glæder du dig til den nye Mach-E så se med her:


Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Mach-E

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser