BOOK VÆRKSTED

Nyhedsbrev - Erhverv

September 2013

16-09-2013

Nyhedsbrev - Erhverv

 

September 2013

FORD CUSTOM - ÅRETS  VAREBIL I EUROPA OG DANMARK

 

Hos bilhusetTHYBO er vi ikke så lidt stolte af vores Ford varevogne. I 2013 blev Ford Custom kåret til årets varebil i Europa og efterfølgende blev den kåret til årets varebil 2013 i Danmark.

Udover det blev den nye Ford Ranger Pickup kåret til årets pickup 20013 i Europa, mens den nye Ford Transit Connect er netop blevet kåret til årets varebil i Europa 2014.

For os, der arbejder med salg af Ford, er det helt naturligt, at netop Ford Custom blev valgt som en hypermoderne varebil i mellemklassen. Den trækker på forhjulene, og kørekomforten lever fuldt ud op til en personbil. Den er virkelig værd at prøve.

Du kan på nuværende tidspunkt få Ford Custom i en kort og en lang udgave og i fire forskellige udstyrsvarianter. Der ud over udbygges programmet med en udgave med højt tag i løbet af 2014. Man kan selvfølgelig også få den i en Combiudgave.

Ford Custom fås fra kr. 176.290 ekskl. moms

Vi har bilen i alle vanudgaver. Har du fået lyst til en demonstration, så er du meget velkommen hos os, eller vi kommer til dig. Vi står altid til disposition og byttetilbuddet laver vi, mens du venter. Vores erhvervsspecialister Asger Ålund og Jan Thybo er altid friske med et godt tilbud.

 

På gensyn!

bilhusetTHYBO a/s

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser