BOOK VÆRKSTED

Højteknologiske hestekræfter til AutoVindencenter Fyn

20-11-2013

AutoVidencenter Fyn på Sydddansk Erhvervsskole har netop investeret i fem nye biler af mærket Ford Ka 1,2 Titanium. "Med købet forstærker vi vores allerede høje udtyrsniveau og den faglige undervisning på vores værksteder", siger afdelingsleder Søren Sørensen.

Autoafdelingen på Syddansk Erhvervsskole har i uge 47 udvidet deres bilpark med fem flotte nye biler. DEt er ellers ikke hestekræfter, der mangler i afdelingen, men netop de kræfter, der befinder sig under hjemlen på de nyindkøbte eksemplarer er af den højteeknologiske slags. Og det er der brug for, siger Søren Sørensen, der er afdelingsleder i AutoVidencenter Fyn på Syddansk Erhvervsskole. Alle bilerne er nemlig Ford Ka 1,2 Titanium- modeller - altså mikrobiler med højste tekniske udstyrsniveau.

Følger tendensen
Afdelingsleder Søren Sørensen forklarer om købet:

"Vi har valgt denne bil, fordi vi dels har brug for mere ny teknologi ind i undervisningen, samtidig med vi ønsker at påbegynde en omlægning fra motorer på stand til biler, da det vil bidrage væsentligt til et mere fleksibelt læringsmiljø til vores mange studerende. Med indkøb af mikrobiler følger vi de behov, der er i markedet, samtidig med vi tilfører vores uddannelser den nyeste teknologi.”

Styrker uddannelsen
Med de nye biler bliver autoafdelingen endnu bedre kørende, og de glæder sig til at tage nyindkøbene i brug. Alle fem biler er købt hos bilhusetTHYBO i Vissenbjerg, det køb regner Søren Sørensen ikke med, afdelingen kommer til at fortryde.

”Ved valget af bilmærke og model har vi set på, hvor det højeste udstyrsniveau til en attraktiv pris kunne opnås. Skolen vil med dette valg forstærke vores allerede høje udstyrsniveau, samtidig med vi styrker den faglige undervisning på vores værksteder”, slutter han.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser