BOOK VÆRKSTED

Bedre familietid i Assens

25-05-2016
I dagene torsdag den 9., fredag den 10. og lørdag den 11. juni 2016 skal der tilbagelægges ca. 350 km. på cykel fra Assens til Skagen. Formålet med cykelaktiviteten, som har fået navnet ”Tour de Four” er at indsamle økonomiske midler til at give trængte børn og unge gode oplevelser.

Bag det nye initiativ står fire stærke erhvervsfolk; Ole Jacobsen, indehaver Folkebladet, Jan Thybo, indehaver bilhusetTHYBO, Ivan Sløk, administrerende direktør TotalBanken og Ove Nygaard, indehaver NYGAARD & CO. De fire har besluttet sig for at sætte sig selv forrest i feltet og gøre en hårdtarbejdende indsats for bedre vilkår og muligheder for trængte børn og unge.

Forventningen er, at lokale virksomheder vil støtte og bakke op om projektet, som foruden det gode formål med at støtte trængte børn og unge også kan medvirke til at sætte fokus på Assens på en alternativ måde. Alle har mulighed for via donationer og sponsorater at støtte cykeleventen og ambitionerne er, at der bliver mulighed for at give en kæmpe håndsrækning til trængte børn og unge.

Til at bistå med at fordele de indsamlede midler har ”Tour de Four” indgået samarbejde med ”Familieoplevelsesklubben” i Red Barnet, Assens der vil sikre at indsamlingsbeløbet kommer til at gøre størst mulig gavn.

Startskuddet vil lyde torsdag den 9. juni fra Assens Rådhus, hvor borgmester Søren Steen Andersen vil sende de fire cykelryttere afsted på den 350 km. lange tur mod Skagen.

Ove Nygaard og Ivan Sløk fra Tour de Four, var forbi TV2fyn studiet d. 24/5-2016 hvor der kom dette fine indslag ud af det.
Husk det stadigvæk er muligt at støtte dette rigtigt godt projekt.  Kontakt Tour de Four på 3031 0908 og høre nærmere. 

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser