BOOK VÆRKSTED
Om bilhusetTHYBO

Om bilhusetTHYBO

Vores vision

Vores vision er at drive en seriøs og profitabel forretning med fokus på god kundeservice og medarbejdertrivsel.

Vores kunder er hele vores eksistensgrundlag og – vi ønsker derfor at give kunderne den bedste oplevelse når de kommer i forretningen. Vi bestræber os hele tiden på, at gøre vores kunder tilfredse og det gør vi gennem vores nøgleord som siden begyndelsen har været: God kundeservice, kvalitetsarbejde udført til tiden og overholdelse af aftaler.

Vores ambitioner er:

 • At fastholde god kundeservice, kvalitetsarbejde udført til tiden, overholdelse af aftaler samt en helt igennem god moralsk holdning til det at handle og servicere vores kunders biler.

 • At være førende forhandler af Ford produkter i landet

 • At være tro mod vores ”Kunde for Livet” filosofi og fokus, til enhver tid, på vores kunders behov for at skabe en positiv kundeoplevelse

 • At sikre de bedste priser for vores kunder

 • At give kunder ærlig, up-to-date, ekspert rådgivning

 • At opretholde den højst mulig service standard på tværs alle områder af vores forretning, til enhver tid

 • At bilhusetTHYBO vil opretholde stærke og holdbare kundeforhold med alle vores interessegrupper inklusiv vores kunder, vores lokal samfund og Ford

 • At bilhusetTHYBO er stolte over vores traditioner og vil i forening gerne tilbyde den optimale service og salg af ny eller brugte biler m.m. til vores egne lokale kunder, men vores regionale / nationale / internationale erfaring gør at alle er velkommende og kan forvente den bedste og mest professionelle service.


Vores historie

 • Lægsgaard i Bred, Bredgade 37. Ved bilen Poul Lægsgaard. Ca. år 1946

 • Lægsgaard i Bred, Bredgade 74. År 1999

 • Lægsgaard i Bred, Bredgade 74. Pladeværksted helt til højre. Kontor ved glasvinduerne bag biler. Værksted i midten og til venstre udstilling. År 1999

 • Lægsgaard i Bred, Bredgade 74. År 1999

 • Lægsgaard i Bred, Bredgade 74. År 1999

 • bilhusetTHYBO, Bredagde 74. Første udvidelse af den nye udstilling og kontor står færdig. I alt omfatter det 400 kvadratmeter. År 2007

 • bilhusetTHYBO, Bredgade 74. Udvidelse af udstilling samt værksted står færdig. År 2015

 • bilhusetTHYBO vinder to priser i Fords prestigefyldte Chairman Award. År 2016

2019: bilhusetTHYBO landede til dato den største ordre med 45 solgte Ford Transit Custom varebiler til én kunde.

2018: En større renovering af den ”gamle” udstilling blev færdiggjort. Halvdelen blev lavet om til henholdsvis ny kantine og et ekstra kontor og mødelokale.

2017: Virksomheden vandt en tredje Chairman Award for ”Kundetilfredshed, kombineret salg og service” – igen var det kunderne der bestemte.

2016: bilhusetTHYBO vandt to priser hos Ford Danmark Chairman Award. Den ene for ”Kundetilfredshed – oplevelsesindeks salg” og den anden for ”Forklaring af SYNC-funktioner”. I begge kategorier er det kunderne der har bestemt. Forretningen er den første i Europa, der nogensinde har vundet de to priser på samme tid.

2015: Chevrolet valgte at trække sig ud af Europa og derfor er bilhusetTHYBO udelukkende forhandler af Ford.

2015: En udvidelse af værkstedet med 100 kvadratmeter og en lofthøjde på 5,5 meter var nødvendig. Satsningen på varebiler havde båret frugt og for at kunne udføre optimal service på varebiler var det nødvendigt at udvide værkstedet.

2014: bilhusetTHYBO indgår et samarbejde med One2move biludlejning person- og varebiler samt busser.

2013: Den eksisterende udstilling blev udvidet med 170 kvadratemeter og omfatter nu i alt 570 kvadratemeter udstilling og kontor. Udvidelsen skyldes en større satsning på erhvervsbiler.

2008: bilhusetTHYBO blev forhandler af Ford personbiler.

2007: bilhusetTHYBO begyndte at forhandle Ford erhvervsbiler som den første forhandler i Europa. På samme tidspunkt var virksomheden ikke længere Nissan forhandler, dog stadig autoriseret Nissan værksted.

2007: Virksomheden skiftede navn fra Lægsgaard i Bred ApS til bilhusetTHYBO A/S. Samtidig blev der lavet en større renovering af firmaet og en tilbygning på 400 kvadratmeter udstilling og kontor blev færdiggjort.

2005: Daewoo skiftede navn til Chevrolet.

2001: Generationsskiftet er officielt og Jan Thybo blev eneejer af Lægsgaard i Bred.

2000: Virksomheden modtog en ”Guld-plade” af Nissan Motor Danmark for den højeste kundetilfredshed blandt Nissan forhandlere i Danmark. Det var kunderne, der vurderede forhandlerne.

1999: Jan Thybo indgik en aftale med Gunnar Lægsgaard om et generationsskrifte af en varighed på tre år. Generationsskiftet var fuldendt pr. 31. december 2001.

1998: Lægsgaard i Bred blev forhandler af det Sydkoreaske bilmærke Daewoo.

1983: Navnet Datsun blev ændret til Nissan.

1977: Gunner Lægsgaard overtog forretningen efter sin far.

1970: Der blev udvidet med en udstillingshal da interessen for Datsun biler var støt stigende.

1969: Virksomheden begyndte som forhandler af det japanske bilmærke Datsun og blev en af de første forhandlere af mærket i Danmark.

1965: Virksomheden flyttede i større lokaler på, den stadig aktuelle, adresse Bredgade 74.

1938: Virksomheden Lægsgaard i Bred blev stiftet af grundlægger Poul Lægsgaard. Forretningen startede som en cykel- og knallertforretning med tilhørende værksted på adressen Bredgade 37 i Bred.

Virksomheden er i dag det man kalder singlebrand forhandler med Ford. Vi har markedets bedste og bredeste program, og vi ønsker at styrke salget endnu bedre i vores markedsområde. Som forhandler af Ford har vi valgt at satse på det vi i forvejen er gode til og det styrker vores position og skaber loyale kunder. I dag beskæftiger bilhusetTHYBO 20 trofaste og dedikerede medarbejdere.

Vi har en lang historie som Ford-forhandler, så hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt

Vi ser frem til at byde dig velkommen i forretningenAktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser