BOOK VÆRKSTED
Covid-19 info

COVID-19 info: Vi holder igen åbent som normalt i alle vores afdelinger - både i salgsafdelingerne og værkstedet

På baggrund af regeringens udmeldinger om corona-situationen tager vi hos bilhusetTHYBO udviklingen meget alvorligt – både overfor vores kunder og medarbejdere.

Vi vil med dette gøre dig opmærksom på, at vi som virksomhed tager alle forholdsreglerne meget seriøst, så du fortsat trygt kan besøge os og aflevere din bil på vores værksted.

Dette betyder, at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service i alle vores afdelinger, men at der dog kan forekomme nedsat bemanding.

Vi tager naturligvis vores kunders og medarbejders trivsel, sundhed og velvære meget seriøst, og følger myndighedernes anbefalinger ligesom vi løbende tilpasser vores indsats.

Vi forsøger i videst muligt omfang at begrænse risikoen for smitte. Ligeledes opfordrer vi til, at du kontakter os via telefon og e-mail inden du besøger os i butikken.

For at du kan føle dig helt tryg - og for at mindske en eventuel smitterisiko i forhold til prøvekørsel af biler, gør vi hos Ford vores yderste for at passe på dig. Derfor har vi skærpet vores klargøring af testbilerne.


Vi har på baggrund af dette besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med os:


 • Vi har opdelt vores medarbejdere i to hold, så dem der har mulighed for at arbejde hjemmefra gør det
 • Vi holder lidt mere afstand end normalt og vores håndtryk er erstattet af smil
 • Der vil være engangshandsker i indskrivningen, som du kan vælge at benytte og vores kundemodtager bærer også handsker når de modtager din bil
 • Vores mekanikere bærer engangshandsker så de ikke kommer i direkte kontakt med dørhåndtag, rat og gearstang.
 • Alle vores kunder og leverandører må fra dags dato ikke gå ud på værkstedet. Det betyder, at leverandørerne sætter varerne uden for værkstedsporten og vi selv henter dem ind.
 • Vi har fjernet alle håndklæder og erstattet dem med papir
 • Du har mulighed for at lægge din nøgle i postkassen ved siden af værkstedsporten når din bil er på værksted, hvis du ønsker dette og vi sender dig et Gratis Video Check, hvis der er noget ud over det som er aftalt.
 • Ved biludlejning er bilen sprittet af inden afhentning og for at gøre processen så hurtig som muligt beder vi alle kunder betale lejen på forhånd
 • Vi har håndsprit stående til fri afbenyttelse forskellige steder i huset
 • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
 • Vi har skærpet vores klargøring i forhold til testkørsel, så du som kunde kan være sikker på, at alle bilens berøringsflader, herunder bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse, ind- og udvendige dørhåndtag, trykskærme samt andre knapper omkring førerpladsen, er omhyggeligt afsprittet.
 • Her bruger vi mundbind. 


Derudover har vi øget rengøringen og desinficeringen i hele huset med ekstra fokus på håndtag og skranker.

Vi tilbyder at hente vores kunders bil, hvis I grundet Corona virus ikke har mulighed for at komme på værksted. Det betyder, at mekanikeren bærer handsker når han kører bilen på værksted, vi sender kunden en video med gennemgang af bilen og kunden ringes op af værksted, hvor vi aftaler, hvad der skal laves. Mekanikeren laver bilen, og efterfølgende vil den blive kørt hjem til kunden igen.

Alle vores kunder vil blive ringet op dagen før de har tid på værkstedet.

Vi beder dig også om ikke at besøge os, hvis du har opholdt dig i et af de særlige risikoområder inden for de seneste 14 dage. Det samme gælder, hvis du har været i kontakt med en person, der er smittet eller i karantæne på grund af mistanke om smitte med corona virus. Kontakt os på 64 47 11 65 og bestil i stedet en ny aftale.

Vi tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen meget nøje. Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende vil opdatere.

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at ringe til os på 64 47 11 65.


Vi håber, kære kunde, på din forståelse.


Rigtig god dag.

Bedste hilsner

bilhusetTHYBO

Kontakt osSe flere nyheder

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser