BOOK VÆRKSTED
Ford Puma ST kørende på vej

Ford Puma - ofte stillede spørgsmål

Vi oplever en stigende efterspørgsel på den nye Ford Puma, som kan fås i en mild hybrid benzin version samt i en ren benzin version. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål, som du kan finde svar på herunder.


Hvilke modeller kan du købe Ford Puma i?

Ford Puma fås i fire forskellige modeller:

  • Titanium – Basismodellen kommer med en række funktioner, herunder et Ford SYNC 3 infotainment-system, trådløs opladning, automatisk tænd og slug af forlygter og vinduesviskere samt vognbaneassistent.
  • ST-Line – ST-Line-modellen har et sporty look med sænket affjedring, 17-tommer alufælge og et unikt ST-Line bodykit. Den leveres også med sportssæder i delvist læder, røde syninger og et fladbundet ST-Line rat.
  • ST-X – Denne model har alle funktionerne fra ST-Line-modellen, men med endnu flere premium-funktioner såsom fuld LED-forlygter, en større touchscreen til infotainment-systemet og nøglefri adgang.

Ford Puma ST


Hvor stor er Ford Puma?

Ford Puma måler 4,2 meter i længden, 1,8 meter i bredden og 1,5 meter i højden.

Det betyder, at Ford Puma også byder på masser af plads til passagerer og bagage. På trods af sin kompakte størrelse har Puma et rummeligt interiør, der komfortabelt kan rumme op til fem voksne.

Ford Puma lineup med Focus og Fiesta


Hvor meget koster en Ford Puma?

Omkostningerne ved en Ford Puma afhænger af den valgte model og dens medfølgende funktioner. Den nye model af Ford Puma er prissat til omkring 290.000 kr., hvor priserne varierer alt efter udstyr og model.


Hvor lang er rækkevidden af en Ford Puma?

Ford Pumas rækkevidde er afhængigt af motortype og køreforhold. EcoBoost Hybrid-motoren har et kombineret brændstofforbrug på 17,9 til 18,9 km/liter.


Hvor hurtigt accelererer Ford Puma fra 0-100 km/t?

Ford Pumas acceleration afhænger af motoren og modellen. EcoBoost Hybrid-motoren kan i højeste trim køre fra 0 til 100 km/t på 8,7 sekunder.


Hvilke funktioner har Ford Puma?

Ford Puma leveres med forskellige funktioner, herunder en trådløs opladning, B&O-lydsystem, FordPass Connect og Ford Co-Pilot360 førerassistentteknologi.

Ford Puma ST-Line interiør


Hvad er en MegaBox?

Ford Puma har et ekstra bagagerum kaldet en MegaBox

Ford Puma MegaBox


Er Ford Puma en hybrid?

Ja, Ford Puma leveres med en EcoBoost Hybrid-motor. Det er en såkaldt mildhybrid, så du skal ikke spekulere over at tanke strøm – den udnytter bremseeffekten, der omdannes til strøm.

Så hvis du er på udkig efter en ny Ford hybrid bil, hvorfor så ikke tage Ford Puma Hybrid til en prøvetur? Med sit udvalg af forskellige modeller og funktioner er der helt sikkert en Puma, der er perfekt til dig. Kom gerne på besøg hos BilhusetTHYBO og oplev Ford Puma for dig selv!


Kan EcoBoost Hybrid (mHEV) køre på ren el?

Nej. El-motoren supplerer EcoBoost motoren


Hvad er fordelen ved EcoBoost Hybrid (mHEV)?

  • Bedre brændstof økonomi og lavere CO2 udledning
  • Højere ydelse fra stilstand
  • Forbedret moment ved lave omdrejninger
  • Selvopladende ved genanvendelse af energi (som normalt går tabt ved en traditionel forbrændingsmotor ved bremsning)Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser