BOOK VÆRKSTED
Ford Mustang Mach-E FAQ - Bilhuset THYBO

FAQ Mustang Mach-E

Den nye og 100 % elektriske Ford Mustang Mach-E kan købes og prøvekøres hos bilhusetTHYBO, Ford i Vissenbjerg. Vi oplever en stigende interesse på den nye Mach-E og har på denne side samlet de mest stillede spørgsmål, som du kan finde svar på herunder.


Generelt 


Hvilke modeller fås den i?

Mach-E fås som RWD (baghjulstrukket) og AWD (firehjulstrukket).

 

Hvad er rækkevidden?

RWD sandard rækkevidde er 440 km. Kan udvides til 610 km. for 40.000 kr.

AWD standard rækkevidde er 400 km. Kan udvides til 540 km. for 40.000 kr.

 

Hvor stort er bagagerummet?

Bagagekapacitet med bagsæderne oppe 402 liter. 

Bagagekapacitet med bagsæderne foldet 1420 liter. 

Bagagerum foran 100 liter. 


Hvor stor er bilens størrelse?

Højde: 1597 mm

Bredde: 1881 mm

Længde 4712 mm

 

Hvad er fordelene ved en elbil? 

 • Kører altid med nul CO2-udledning 
 • Højere ydelse fra stilstand 
 • Intet brændstof forbrug  
 • Nem opladning 


Hvad er prisen?

ModelBatterikapacitet (Netto/brutto)RækkeviddeLadeeffektGrøn ejerafgiftRWDAWD
Elbil

Standard rækkevidde 269 HK70 / 76 kWh440 km11 / 115 kW340 kr399.900
Standard rækkevidde 269 HK70 / 76 kWh400 km11 / 115 kW340 kr
444.490
Udvidet rækkevidde 294 HK91 / 99 kWh610 km11 / 150 kW340 kr444.450
Udvidet rækkevidde 351 HK91 / 99 kWh540 km11 / 150 kW340 kr
492.270

De angivede ydesler (hk) er Mustang Mach-E's maksimale ydeevne via kombinationen af batteri og el-motor. Priserne gælder købskontrakter indgået til og med 31/3/2022


Motor


Hvor mange NM har elmotoren? 

Baghjulstræk har 415 NM

Firehjulstræk har 565 NM

 

Hvilke drive modes har Mach-E?

Active, Whisper og Untamed

 

Hvor hurtigt kan Mach-E kører fra 0-100 km/t?

3,5 sekunder*

*Baseret på GT-konfiguration (som lanceres ultimo 2021). Producenttest ved brug af computerteknisk simulering. Dine resultater kan variere.

 

Hvad betyder ONE PEDAL DRIVE?

Tag foden af speederen, så sætter bilen automatisk farten ned. Den energi, der normalt går tabt ved deceleration, opfanges og genbruges til at forøge batterirækkevidden. Systemet bevirker, at du kan køre med én pedal det meste af tiden. Du skal kun bruge bremsepedalen, hvis du har brug for at bremse mere pludseligt.

 

Eftermarked


Hvad er garantien? 

To års garanti på bilen. 8 års garanti på batteri

 

Mulighed for anhængertræk? 

Aftageligt træk og montering til cykel- og skiholdere

 

Hvor stor er trækkapaciteten?

750 kg.

 

Kan man tilkøbe stænklapper? 

Ja både for og bag.


Hvor meget koster eftersyn? 

Mustang Mach-E kan over en periode på 5 år (eller knap 100.000 km) hjælpe dig med at spare op til 50% på planlagte serviceeftersyn sammenlignet med en bil med traditionel forbrændingsmotor4).

Dette skyldes elbilers lavere vedligeholdelsesomkostninger, da de har færre bevægelige dele end fossilbiler. Mustang Mach-E leveres også med 8 års batterigaranti.

 

Opladning og batteri


Opladning derhjemme


 • En Ford Wallbox er den hurtigste og mest praktiske måde at oplade på derhjemme. Den giver dig hjemmets maksimale ladehastighed med 50-70 km rækkevidde per times opladning. Med FordPass-appen kan du tilmed betjene din Wallbox.2)
 • Hvis du har en blå industristikkontakt, kan du oplade hurtigere end med en almindelig stikkontakt. Du kan bruge Fords hjemmeladekabel (der følger med som standardudstyr) med dens industrielle stikforbindelse. Denne slags opladning tilføjer 20-30 km rækkevidde per time.
 • Du kan også ganske enkelt tilslutte hjemmeladekablet i en almindelig husholdningsstikkontakt. Denne slags opladning giver 10-15 km rækkevidde i timen. Husk at få tjekket dine stik af en elektriker for sikker anvendelse.


Opladning i det offentlige

Ford tilbyder offentlige ladestationer i hele Europa. Ladestandere kan låses op med Fords opladningskort (RFID-kort), FordPass-appen eller Plug & Charge. Du vil kunne støde på flere forskellige typer offentlige ladestandere:

Offentlig vekselstrømsoplader. Til nogle af disse skal du bruge ladekabel til offentlig opladning, der følger med som standardudstyr til Mustang Mach-E. Ladeeffekten på offentlige ladestandere er normalt 11–22 kW, der lader rækkevidden op med 50–70 km i timen.


50 kW-jævnstrømsoplader. Disse ladestandere er allerede almindeligt tilgængelige i mange lande. Et ladekabel vil altid være tilsluttet standeren, så du ikke behøver bruge dit eget. Disse standere kan lade op med ca. 250 km rækkevidde i timen.


150 kW-jævnstrømsoplader.Disse ladestandere giver den hurtigste opladning med 500–650 km rækkevidde i timen uden at skulle bruge dit kabel til offentlig opladning. Udbredelsen af lynopladningsstandere øges konstant, og Ford samarbejder med IONITY om at øge antallet af denne slags ladestandere langs europæiske motorveje.


Hvad koster det at oplade en elbil? Hvad er forskellen mellem strøm og brændstof?

Typisk koster opladning af en elbil 5.940 kr. om året. Sammenlignet med 12.600 kr. om året for benzin*.

*Typisk besparelse på 6.660 kr.* baseret på 15.000 kilometer om året, brændstofforbrug på 12,5 km/l, brændstofomkostninger 10,5 kr./l, husholdningsmæssige elomkostninger på 2,2 kr./kWh, et energiforbrug på 18 kWh/100 km og alle opladninger udført i hjemmet

 

Hvor længe holder bilens batteri?

Fords elbiler er bygget efter de samme høje kvalitetsstandarder som vores konventionelle biler. Derfor giver vi en garanti på 8 år/160.000 km på vores batterier.

 

Hvad påvirker bilens rækkevidde?

Ligesom benzin- og dieseldrevne biler kan rækkevidden på en elbil blive påvirket af forskellige faktorer. Her er nogle af de vigtigste ting, man skal overveje:

 • Høje hastigheder og kraftig acceleration bruger mere strøm og reducerer dermed rækkevidden. Du forlænger rækkevidden ved at køre med en støt hastighed og accelerere gradvist.
 • Ekstremt varme eller kolde vejrforhold påvirker batterierne og kan reducere rækkevidden. Opvarmning eller afkøling af bilen vil også trække ekstra strøm fra dit batteri. Vi anbefaler derfor, at du justerer din bils kabinetemperatur, mens den er ved at oplade.
 • Det regenerative bremsesystem kan opfange og genbruge mere end 90% af den energi, der normalt går tabt under bremsning, samt genoplade batteriet og forlænge rækkevidden.

 

Hvilke ladekabler får jeg med? Og hvor kan jeg bruge dem? 

Når du køber en Mustang Mach-E, får du følgende kabler med som standard: 

 • Et ladekabel (Mode 3) til offentlige vekselstrømsopladere og til din Ford Wallbox, hvis den ikke allerede er udstyret med et fastgjort kabel.
 • Et ladekabel til hjemmebrug og industristikkontakter (Ford Varipower Home Charging Cable).

Du kan evt. også have brug for en ekstra adapter til opladning i andre lande.


Kontakt sælger for mere information

Kontakt osLæs mere om Mach-ELæs mere om fuldelektrisk herHold mig opdateret

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser