BOOK VÆRKSTED
Se anmeldelser af salg og værksted hos Ford Vissenbjerg

Kundetilfredshed hos Ford i Vissenbjerg

Hos bilhusetTHYBO ønsker vi altid at yde dig og din bil den bedste service. Se anmeldelser fra vores kunder herunder.

 • Trustpilot

  "Hvordan vi blev de glade ejere af en Mach E
   Henover vinteren har vi set på den ene test efter den anden af el-biler og rettede efterhånden blikket mod Kia EV6 og Ford Mustang Mach E. Begge er nye biler med lang leveringstid. Efter en prøvekørsel af Mach E hos Bilhuset Thybo var jeg temmelig sikker på at det var bilen. Men hvordan kommer man så videre, når der er måske 40 ugers levering ? Jo Ford vil gerne have at man bestiller bilen online, men det er jo ikke en option, når man kan mærke ens gamle diesel bil står for at miste værdi så snart verdens forsyningskæder igen fungere. Løsningen er at gå til forhandleren og se om der er en vej igennem junglen, som man ikke lige selv kan se. Efter snakken med sælgeren hos Bilhuset Thybo fulgte et par spændende uger. Finder de en køber som har ventet i 35 uger og springer fra eller en helt anden løsning ? Lige pludselig er der bid efter at sælgeren havde fundet en anden forhandler med en demo Mach E som tilfældigvis manglede en Kuga til hurtig levering og som Thybo havde på lager. Så bingo ! På 2 lange uger havde vi sprunget en leveringskø på 40 uger over og blev de glade ejere af en rød Mache E Long Range."

 • Trustpilot

  "Altid en fornøjelse at komme ved Thybo."

 • Google


  "Efter påkørsel har værkstedet udbedret skaden på flotteste vis, det er ligesom at få en ny bil tilbage."

 • Facebook


  "Et bedre sted kan man ikke få sin bil efterset og repareret. Det samme drejer sig om køb og salg af bil. Har prøvet begge dele med stor tilfredshed."

 • Facebook


  "Vi har købt brugt bil hos Bilhuset THYBO og har været trygge og tilfredse med oplevelsen. vi har mødt venlighed, villighed og hjælpsomhed. De har ydet en god service og jeg er meget tilfreds med købet."


 • Facebook


  "Jeg fik skadet min Ford Mustang i lørdags, hele højre side skadet af Keolis bytrafik, aflevere bilen Mandag morgen, ny dør, ny forskærm, nyt sidespejl, selvfølgelig males i bilens farve. Hentede bilen fredag kl 15:00 Fantastisk arbejde tak til Jesper og co. Og selvfølgelig også Jan Kan kun anbefale dette værksted."Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser