BOOK VÆRKSTED
Velkommen til Bilhuset THYBO erhvervscenter i Vissenbjerg

Om bilhusetTHYBO Erhvervsbiler

Erhvervscenter:

BilhusetTHYBO Erhvervsafdeling skræddersyer de rigtige løsninger til virksomheder af enhver art og  størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engageret team af rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige type erhvervskøretøj.  

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford erhvervsbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.


Erhvervsleasing:

Vi kan tilbyde dig finansiel eller operationel leasing på særdeles attraktive løsninger, ligesom vi også kan tilbyde dig udlejning i kortere eller længere perioder, hvis behovet er en korttidsleje - hør nærmere om dine muligheder.

Læs mere om erhvervsleasing


Specialopbygning af din varevogn:

En varebil kræver ofte en speciel opbygning og indretning. Vi har stort kendskab indenfor dette område og ser det som en udfordring at være med til at opbygge biler, så de passer til dit firmas behov.

Vi er specialister i specialopbygninger såsom ladbiler, alu-kasser, dobbelt cabiner eller ombygninger af almindelige varebiler. Vi kan også tilbyde indretning med vognbund og sider samt reoler, montering af skrift m.m.

Ingen opgaver er for små - så kig ind og få en snak med vores erhvervsspecialister - velkommen.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Kontakt osLæs mere om specialombygningLæs mere om hunter edition


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser