BOOK VÆRKSTED
Værksted Ford Fyn

Autoriseret Ford Værksted - dit lokale på Fyn

Hvorfor benytte Ford Service?

På dit Autoriserede Ford autoværksted i Vissenbjerg er din bil i de bedste hænder.

Det er vores målsætning at hjælpe dig med at holde din bil i perfekt stand således, at den bevarer brugtbilsværdien samt altid er et behageligt og sikkert transportmiddel for dig og din familie. Vi hos Ford i Vissenbjerg kender din Ford bedst fordi kun hos et Autoriseret Ford værksted har vi Ford uddannede teknikere og specialisterBesøg os her.

Uanset din bils alder vil du opleve et hav af fordele når du benytter Ford Service:

 • Benytter du Ford Service er du altid dækket af Ford Garanti
 • Når du benytter Ford Service bevarer du muligheden for kulance udover garantiperioden
 • Garantireparationer kan kun udføres på et Autoriseret Ford værksted
 • Hos Ford Service checker vi automatisk din bil for udestående servicekampagner og opdaterer bilens software om nødvendigt
 • Din Ford tekniker er specielt uddannet til at håndtere din Ford
 • Hos Ford Service tilbyder vi Gratis Service Rådgivning, hvor du gennemgår din bil sammen med en Ford uddannet tekniker
 • Hos Ford Service benytter vi kun Originale Ford Reservedele
 • Original Ford Service med tilhørende garantistempler sikrer din Fords gensalgsværdi

Bestil Service


Få fuld gennemsigtighed med et Ford Video Check

- Prøv et gratis Ford Video Check næste gang din bil er på værksted hos os.

Vores kunder kender os som pålidelige. Derfor sender vi altid et Video Check ud til vores kunder, når deres bil er på værksted. Så kan I nemlig altid følge med i, hvad vi laver på din bil.


SÅDAN FUNGERER FORD VIDEO CHECK!

 1. Ved hvert værkstedsbesøg vil din servicerådgiver tilbyde dig et gratis Ford Video Check.
 2. Du vil blive bedt om dine kontaktoplysninger, så du kan blive kontaktet via SMS og e-mail (hvis vi ikke allerede har oplysningerne i vores database).
 3. Videoen starter med at vise nummerpladen på din Ford, så du er sikker på, at det er det rigtige køretøj. Derefter gennemgår teknikeren det nødvendige arbejde i en kort video. Og selv om der "ikke er noget at rapportere", får du en meddelelse!
 4. Du vil modtage et prisoverslag, afhængigt af det arbejde, der skal udføres.
 5. Her vises det nødvendige arbejde med et almindeligt trafiklyssystem.
 6. Du får besked via e-mail og SMS, ligesom du vil få tilsendt et link til "hele pakken", som du kan se på et hvilket som helst medie. Du kan så godkende det anførte arbejde, så de ansatte på værkstedet kan udføre arbejdet.
 7. Hvis du har brug for flere oplysninger, må du endelig kontakte din servicerådgiver.
 8. Du kan vurdere ydelsen og hjælpe Ford-teamet med at forbedre deres serviceydelser samt de ansattes indsats.Se også hvad vores kunder siger om Ford Video Check:

 • Trustpilot logo


  "Super god service.

  Bor i København, men har fået ny tandrem og service på min Focus 1,0 fra 2016. På trods af køreturen, har der været en meget stor besparelse, og en super god service, lige fra bookning, aflevering, videogennemgang samt afhentning og udlevering. Kan varmt anbefales.
  "


 • Trustpilot logo


  "Vores Kuga Hybrid har netop været på værksted

  Vores Kuga Hybrid har netop været på værksted (sikkerheds-indkaldelse) - og igen var det en god oplevelse at træde ind i bilhuset - Bliver hilst godmorgen ved navn og med smil. Kaffe og avis i ventetiden - som oven i købet kun blev til ca 25 minutter frem for den annoncerede time - what’s not to like
  "


Læs mere om Ford Video Check


Fleksible betalingsordninger

Vi kan altid tilbyde dig en fleksibel betalingsordning når du har fået din bil serviceret eller repareret på vores værksted.

Tal med en af vores servicerådgivere og vi finder den løsning, som passer dig bedst.


Kontakt os

Hvis du har brug for at bestille tid til service, førsyn eller anden reparation skal du blot sende os en forespørgsel. Du kan naturligvis også ringe til os eller bede os ringe tilbage til dig

Mange små reparationer såsom sæsontjek, dæk- og olieskifte m.m. kan let foretages mens du venter. Benyt ventetiden til enten at testkøre de nyeste Ford modeller, nyde en kop kaffe og dagens avis eller måske har du brug for at udnytte tiden med arbejde i vores trådløse Internet område.

E-mail eller ring mig op


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra bilhusetTHYBO A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra bilhusetTHYBO A/SAnmeldelser